Privacybeleid Feryn Quality Bike Brands

Versie 0.1

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 21 november 2014.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Feryn Quality Bike Brands. U dient zich ervan bewust te zijn dat Feryn Quality Bike Brands niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Feryn Quality Bike Brands respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Feryn Quality Bike Brands

Emiel Vanderveldestraat 136
B-2830 Willebroek
Belgium

Tel : +32 (0)3 290.02.11
Fax : +32 (0)3 290.35.40
E-mail : info@feryn.com